ДЕЧЈА НЕДЕЉА

 

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У НАШОЈ ШКОЛИ

У школи  смо прославили  весело и раздрагано Дечју недељу.

Све је почело  у понедељак 3.10.2016. Свечано отварање обележила је ревија веселих  шешира које су ученици млађих разреда израдили заједно са својим учитељима .Свечаности су  присуствовали предшколци из вртића „Чигра“. Будући  прваци  добили су на поклон од својих другара  шешире.Забава је завршена уз песму,игру и осмех на дечјим лицима.

У школском холу постављена је изложба луткица која је била врло интересантна и предшколцима и нашим ученицима.

 

Дан  Заштите животиња ( 4.10.) је обележен у нашој школи  изложбом птица. У оквиру Дечије недеље представили смо птице, наше љубимце.

Захваљујемо се свим учесницима. Било је шарено и цвркутаво.

Ученици  Еколошке секције су организовали простор и дежурство. Уживали су и власници и публика.

У жирију су биле ученице 8/2 и 8/3 и одлучиле су овако:

Прво место-  Мина Гиздавић  7/4

Друго место- Алекса Вукадиновић 5/1

Треће место-Катарина  Стојиљковић 5/4

Четврто место-  Катарина Симић 6/4

Пето место- Јована Рако  1/2

Шесто место  -Лана Милица Јовановић  4/2

 

У среду је организован спортски дан. Наставници и ученици играли су одбојку и фудбал. Због хладног и кишовитог времена девојке су играле у сали, а дечаци напољу. Публика је здушно навијала, било је бучно и у спортском духу.

Истовремено , трајала је хуманитарна акција „ Срце Синђелића“. Прикупљена средства биће прослеђена нашем ученику за куповину потребног учила. Захваљујемо свим ученицима и наставницима који су учествовали у акцији као и Ђачком парламенту и наставници Душици.

Четвртак је био резервисан за Сајам књига. Ученици су доносили своје књиге које су продавали по симболичној цени или  су их мењали са другарима. Део Сајма биле су и издавачке куће Лагуна и Креативни центар. Радује нас велики број ученика  који су се дружили са књигама.

У петак су деке и баке били гости наше школе. Са својим унуцима провели су незабораван дан.

Слике погледајте у Галерији.