НАШИ ЂАЦИ НА “ ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ“ – ГАЛЕРИЈА

Наша  школа  је имала част да буде један од излагача на XII фестивалу науке у Београду који представља највећи научни скуп Југоисточне Европе, а који се одржавао на Београдском сајму од 29.11. до 2.12.2018.године. Ученици су имали прилику да се нађу међу 600 научних комуникатора из земље и света и да посетиоцима свих старосних доби причају о летовима у космос, пречишћавању воде и ваздуха, роботима и њиховој све већој употреби. Током четири дана фестивала са ученицима је мишљење разменило преко 30000 посетилаца ове манифестације. Само учешће на фестивалу је велики успех   за нашу  школу  пошто су се наши основци нашли раме уз раме са најуспешнијим и најнаграђиванијим ученицима у нашој земљи.

Похваљујемо све ученике 6,7 и 8.разреда наше школе за велики труд који су уложили да би нас представили на овом фестивалу у што бољем светлу, Стефана Поповића, наставника информатике и координатора овог посла  у нашој школи, као и све остале наставнике који су са деци дали подршку током ове манифестације.

Велику захвалност дугујемо и Општини Звездара на  помоћи и подршци  коју нам је упутила.

Наши ученици су на Фестивалу добили признање „ Амбасадор науке“ које им је уручио Горан Триван, министар за заштиту животне средине.