NAŠI ĐACI NA “ FESTIVALU NAUKE“ – GALERIJA

Naša  škola  je imala čast da bude jedan od izlagača na XII festivalu nauke u Beogradu koji predstavlja najveći naučni skup Jugoistočne Evrope, a koji se održavao na Beogradskom sajmu od 29.11. do 2.12.2018.godine. Učenici su imali priliku da se nađu među 600 naučnih komunikatora iz zemlje i sveta i da posetiocima svih starosnih dobi pričaju o letovima u kosmos, prečišćavanju vode i vazduha, robotima i njihovoj sve većoj upotrebi. Tokom četiri dana festivala sa učenicima je mišljenje razmenilo preko 30000 posetilaca ove manifestacije. Samo učešće na festivalu je veliki uspeh   za našu  školu  pošto su se naši osnovci našli rame uz rame sa najuspešnijim i najnagrađivanijim učenicima u našoj zemlji.

Pohvaljujemo sve učenike 6,7 i 8.razreda naše škole za veliki trud koji su uložili da bi nas predstavili na ovom festivalu u što boljem svetlu, Stefana Popovića, nastavnika informatike i koordinatora ovog posla  u našoj školi, kao i sve ostale nastavnike koji su sa deci dali podršku tokom ove manifestacije.

Veliku zahvalnost dugujemo i Opštini Zvezdara na  pomoći i podršci  koju nam je uputila.

Naši učenici su na Festivalu dobili priznanje „ Ambasador nauke“ koje im je uručio Goran Trivan, ministar za zaštitu životne sredine.