Позориште Звездариште

Под слоганом – „ Звезда по звезда – Звездариште“ одржан је 12. Дечји фестивал у Звездара театру. На сцени „Бата Стојковић“ у понедељак, 23.новембра изведена је представа  „Дид и репа“. Представу су гледали ученици 2/2 и 2/4.

» Опширније

Сајам науке у нашој школи

У нашој школи 20. 11. 2015. одржан је Сајам науке. Гости су нам били предшколци из околних вртића- „Чигре“, „Колибрија“ и „Кошуте“. Припремљен им је занимљив програм. Наставница  биологије Јелка Вујић је говорила о скелетима. Предшколци су имали прилику да виде скелете и љуштуре ракова, морске звезде, јежева и морског коњића.  Био је ту и људски скелет, а деца су […]

» Опширније

Сајам науке

У нашој школи 20.11.2015. одржан је Сајам науке. Гости су нам била деца предшколског узраста из околних вртића. Имали су прилике да виде различите огледе и презентације које су им припремили ученици, учитељи и наставници наше школе и да учествују у њима. Више о овом догађају погледајте у Манифестацијама. Слике су смештене у Фотогалерији.          

» Опширније

Ђачка песничка сусретања

У Библиотеци ,,Бранко Миљковић“  18.11.2015. одржано је општинско такмичење младих песника Звездаре под називом ,,Ђачка песничка сусретања“. Песник, водитељ и члан жирија је био Бранко Стевановић. Наши песници су били успешни. Марко Бајчетић, ученик 2/2, освојио је треће место са песмом ,,Необичан дан“, а Даница Ташић, ученица  8/1 , са песмом ,,Кад су се срела наша ока два“ заузела је […]

» Опширније

Дрога је нула – Живот је један

У нашој школи је 13.11.2015. у сарадњи са Одељењем за сузбијање наркоманије МУП-а Србије, одржано предавање за ученике млађих и старијих разреда о наркоманији и опасностима које она са собом носи. Ученици су имали прилику да чују исповест бившег наркомана и виде како дрога утиче на здравље и живот људи.

» Опширније

Ђачка песничка сусретања

У  Библиотеци „Бранко Миљковић“ 16.11.2015. Традиционално се одржао скуп младих и талентованих песника звездарске општине. Млади песници наше школе представили су своје песме на школским песничким сусретима. Најбољи међу њима, Марко Бајчета и Даница Ташић, пласирали су се на општински сусрет песника.         

» Опширније
1 2