СРЕБРНЕ КОШАРКАШИЦЕ

СРЕБРНЕ КОШАРКАШИЦЕ Наше кошаркашице, ученице 7.и 8.разреда, освојиле су друго место на градском такмичењу. Овим успехом оствариле су пласман на међуокружно такмичење. Честитамо девојкама и њиховој наставници Кристини Павловић Рајковић!

» Опширније

ИЗЛОЖБА ПОСВЕЋЕНА МИЛУТИНУ МИЛАНКОВИЋУ

ИЗЛОЖБА ПОСВЕЋЕНА МИЛУТИНУ МИЛАНКОВИЋУ Ученици 7/3  јуче су  са својим разредним старешином посетили изложбу посвећену Милутину Миланковићу која је постављена у Авив парку у организацији Општине Звездара. Имали су прилику да погледају филм о његовом животу и делу. После филма организован је и квиз у коме је једну од награда освојила и Александра Младеновић, наша ученица.

» Опширније

НТЦ – СИСТЕМ УЧЕЊА – СЕМИНАР

У просторијама наше школе 5. и 6.новембра  одржан је семинар који се бавио неурофизиологијом учења, функционалним размишљањем и вежбама координације и концентрације.Семинару су присуствовали учитељи и наставници, као и стручни сарадници наше школе. Реализатори семинара били су: Ранко Рајовић, лекар и оснивач комитета МЕНСЕ за даровиту децу и  Урош Петровић, дечји писац . Циљеви овог програма су: – припрема полазника […]

» Опширније