ПРОСЛАВА СВЕТОГ САВЕ

У школи је 27.1.2017. свечано прослављена школска слава-Свети Сава. После ломљења славског колача  бројна публика је имала прилику да ужива у пригодном програму који су припремили ученици виших и нижих разреда.

» Опширније

ЛЕГО СИНЂА

Наши ученици су 21.1.2017.учествовали на Државном турниру и финалу FLL сезоне 2016/2017. „Животињски савезници“. Тим Лего Синђа је презентовао диван пројекат о белоглавом супу и показао да је тимски рад ,који се у FLL зове „Основне вредности“, најважнији.

» Опширније

ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПРВАКЕ

ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПРВАКЕ Ученици првог разреда су се данас и јуче у школи дружили са саобраћајном полицијом. Разговарали су о правилима понашања у саобраћају, глумили мале пешаке и гледали филм.  Било им је веома занимљиво , али и поучно.

» Опширније

ПЛАН НАДОКНАДЕ ЧАСОВА

План надокнаде нереализованих дана и часова Надокнада пропуштених часова , настала продужењем распуста надокнадиће се кроз две наставне суботе: Субота, 21.1.2017. одрађује се по распореду од понедељка; Субота, 18.2.2017. одрађује се по распореду од уторка.

» Опширније

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ СРЦЕ СИНЂЕЛИЋА“

У четвртак, 29. децембра у нашој школи одржан је новогодишњи вашар хуманитарног карактера. На вашару је и ове године организована продаја новогодишњих украса и разних других предмета које су израдили ученици школе, а чијом продајом смо прикупљали новац за хуманитарни фонд „Срце Синђелића“ који помаже ученике наше школе . Продајне штандове имала су сва одељења млађих разреда као и представници […]

» Опширније