ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА

У школској библиотеци 25.4.2017.окупили су се  ученици првог, другог, трећег и четвртог разреда, њих педесетак.У току другог полугодишта вредно су читали и бележили своје утиске о прочитаним делима. Са собом су донели и своје бележнице, препуне дивних илустрација. О књигама које су читали разговарали су са библиотекарком Тањом Бребановић из библиотеке „ Блажо Шћепановић“.

» Опширније

ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ-ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ

На такмичењу из саобраћаја постигнути су следећи резултати: Андрија Илић 5/4-друго место Никола Чоловић 6/2-треће место Екипно, Б група –друго место Групно, Б  и Ц-треће место Честитамо ученицима!

» Опширније

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

На окружном такмичењу из биологије наши ученици остварили су изузетан резултат: Вукан Драговић 6/1-1.место Мила Кокановић 6/3-2.место Софија Ђурђевић 7/1-1.место Наталија Букумирић 7/1-1.место Павле Мартић 7/3-2.место Честитамо ученицима и њиховим наставницама.

» Опширније

ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС ПОВОДОМ ДАНА БЕОГРАДА – КЉУЧЕВИ МОГ БЕОГРАДА

Поводом Дана Београда, а у оквиру пројекта “ Одшкрини врата прошлости да сачуваш будућност“ организован је литерарни конкурс на коме су награђени радови наших ученика:   У категорији млађег узраста:   награда: Ивана Глишић 3/2, ОШ „Стеван Синђелић“   Теа Радевић 3/2, ОШ „Стеван Синђелић“ На ликовном  конкурсу  који је организован истим поводом , две ученице 7/2 су похваљене: Милица […]

» Опширније

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ СРЦЕ СИНЂЕЛИЋА“

Од како је пре две године створен хуманитарни фонд наше школе „ Срце Синђелића“ од прикупљених средстава успели смо да купимо три уређаја која су нашим ученицима  неопходни за рад. Захваљујемо се свима који су учествовали у овој дивној акцији. Настављамо и даље.

» Опширније
1 2