ПОСЕТА КРАЉЕВСКОМ КОМПЛЕКСУ

Ученици 7. и 8. разреда  са својим наставницима  посетили су  16.11.2017. Краљевски комплекс на Дедињу.Обишли су Бели двор,  Краљевски двор и Цркву Светог Андреја Првозваног. Упознали су се са члановима краљевске породице Карађорђевић и уз пратњу кустоса сазнали важне податке из српске историје, уметности и културе.  

» Опширније

Ђачка песничка сусретања

У библиотеци ,,Бранко Миљковић“ у организацији Пријатеља деце Звездаре , 28.11.2017. одржана  су Ђачка песничка сусретања. Наставнице које воде литерарну секцију наше  школе: Јасмина Туловић и Татјана Бањеглав   одабрале су    песме  које ће се такмичити за најлепшу песму Општине Звездара.  Младе песникиње:Искра Павлица 2/4, Бисера Живојиновић 3/3, Бојана  Јанкуловић 5/4, Милица Бешир 5/4, Маја  Љубичић 5/3, Сара  Кежман 6/4 и […]

» Опширније

ДАН МУЗИКЕ

У четвртак, 23.11.2017.године у нашој школи одржало се такмичење за „Најраспеванију одељенску заједницу“. Такмичила су се сва одељења четвртог разреда, а у ревијалном делу програма наступале су и остале одељенске заједнице-ученици другог и трећег разреда. Као посебно драги гости, у овом програму уживали су предшколци из околних вртића „ Чигра“, „ Колибри“ и „ Кошута“. Жири састављен од три компетентна […]

» Опширније

МИЛИЦА ДРУГА У БЕОГРАДУ

На Отвореном првенству Београда, на турниру II категорије за девојчице до 14 година, које је  одиграно је од 18. до 20. новембра 2017. године у ТK Green Set у Јајинцима, наша Милица Радуновић, ученица 8/4, освојила је друго место. Честитамо!

» Опширније

ЛАЗАР НАЈБОЉИ У СРБИЈИ

После великог успеха које је остварио на градском такмичењу у пливању, Лазар Перић из 2/4, поново нас је обрадовао.  Наш златни дечак освојио је 1.место на Републичком такмичењу у Крагујевцу. Честитамо Лазару и желимо му да увек буде овако успешан.

» Опширније

САЈАМ КЊИГА У НАШОЈ ШКОЛИ

У нашој школи је 3.11.2017.одржан Сајам књига.  Књиге су се продавале или мењале. У гостима су нам биле  издавачке куће „ Лагуна“ и „ Креативни центар“.  Ученици 2/1 су извели пригодну представу за децу. На Сајму је говорио и песник Мирослав Кокошар, овогодишњи добитник награде „ Доситејево перо“.

» Опширније

ОСИГУРАЊЕ УЧЕНИКА

Ученици су ове године осигурани преко осигуравајуће куће „Generali Osiguranje Srbija“. Цена осигурања је 500 динара. Осигурање подразумева, прелом кости, трошкове лечења,дневну накнаду, болнички дан, хируршке интервенције,инвалидитет и  смрт услед незгоде. Осигурање важи од 1.9.2017. до 31.8.2018. Odluka o dodeli ugovora NN 17-17

» Опширније

62. Сајам књига

Као прави будући образовани људи који цене праве вредности, наши ученици ни ове године нису пропустили Сајам књига. У пратњи наставница Љубице и Јоване Кастратовић ученици су уживали у шароликости и понуди и, наравно, вратили се својим кућама са омиљеним књигама у рукама.

» Опширније