ЛИКОВНИ КОНКУРС

На ликовном конкурсу „ Моје је право да живим срећно и здраво“-за одрастање без насиља,награђене су  две наше ученице : Лана Јовановић 5/2-2.место Ангелина Дробњаковић 6/1-3.место Честитамо!

» Опширније

СПОРТСКИ УСПЕХ

Наши дечаци, ученици 5.и 6.разреда, освојили су прво место на општинском такмичењу у малом фудбалу и пласирали се на градско такмичење. Честитамо!

» Опширније

ПРЕДАВАЊА МУП-а

Данас је  ученицима првог разреда одржано предавање о безбедности у саобраћају. Првацима је пуштен интерактивни филм, у коме су они били учесници у саобраћају: пешаци или возачи. Предавања МУП-а почела су данас и у четвртом и у шестом разреду. У току школске године на часовима одељењске заједнице обрадиће се осам великих тема које покривају област безбедности деце.

» Опширније

ПОСЕТА ДЕЦЕ ИЗ ВРТИЋА “ ЧИГРА“

У нашој школи је 7.9.2018. обележен Дан писмености. Прослави су се придружили предшколци из „ Чигре“.Ученици четвртог разреда  са својим учитељима уз едукативни материјал, анимирали су будуће школарце. Надамо се да им је прво гостовање у школи  било пријатно и да ће се убудуће са радошћу одазивати на наше позиве.

» Опширније

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Приредба поводом свечаног пријема првака у нашу школу одржана је 3.9.2018. Да прваци буду што лепше дочекани побринули су се ученици другог разреда заједно са својим учитељицама и наставником музичке културе. Драги прваци, добро нам дошли!!! Радујемо се дружењу са вама.

» Опширније