ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛИВАЊУ

На градском такмичењу у пливању наши ученици, брат и сестра, Наташа 2/4 и Лазар 3/4 Перић, освојили су прва места и пласирали се на Републичко такмичење које ће бити одржано у Крагујевцу. Честитамо!

» Опширније

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА

Обавештавамо Вас да Филолошка гимназија организује бесплатну припремну наставу за ученикезаинтересоване за полагање пријемног испита за упис у први разред Филолошке гимназије. Припремна настава ће бити реализована из следећих предмета, са фондом од 20 школских часова за свакипредмет: Српски језик Књижевност Страни језици (енглески, француски, руски и немачки језик) Почетак припремне наставе предвиђен је за недељу 19 – 23. новембра 2018. За учешће у припремној наставиОБАВЕЗНА је претходна пријава. Заинтересовани кандидати могу се пријавити попуњавањем електронскогформулара који се налази на следећем линку: Пријавни формулар   Више информација можете наћи и на школском сајту:http://filoloska.edu.rs/filoloska/node/835  

» Опширније

МАЛИ ФУДБАЛ

На градском такмичењу у малом фудбалу ученице 7.и 8.разреда су победиле  две утакмице и пласирале се у полуфинале овог такмичења. Честитамо !

» Опширније

ДАН ЖИВОТИЊА-4.ОКТОБАР

У оквиру  Дечје недеље данас је у нашој школи одржана изложба малих кућних љубимаца. Деца су довела своје куце , маце , папагаје и канаринце. Жири је одабрао победника-кућног љубимца Јована Црнобрње, пса расе теријер. Захваљујемо се свим учесницима.

» Опширније

ТЕНИСКА СЕКЦИЈА

У школи је стартовала тениска секција. Часови ће се одржавати средом за време  7.часа. Позивамо све заинтересоване ученике од 1.до 6.разреда да се пријаве.

» Опширније

JEСЕЊИ КАРНЕВАЛ У 1/2

Посетила нас је плодоносна и шарена јесен. Са нестрпљењем смо је чекали и много јој се обрадовали. Нека су срећни и  весели свима јесењи дани.   Ученици 1/2

» Опширније
1 2