BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA

Obaveštavamo Vas da Filološka gimnazija organizuje besplatnu pripremnu nastavu za učenikezainteresovane za polaganje prijemnog ispita za upis u prvi razred Filološke gimnazije. Pripremna nastava će biti realizovana iz sledećih predmeta, sa fondom od 20 školskih časova za svakipredmet: Srpski jezik Književnost Strani jezici (engleski, francuski, ruski i nemački jezik) Početak pripremne nastave predviđen je za nedelju 19 – 23. novembra 2018. Za učešće u pripremnoj nastaviOBAVEZNA je prethodna prijava. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem elektronskogformulara koji se nalazi na sledećem linku: Prijavni formular   Više informacija možete naći i na školskom sajtu:http://filoloska.edu.rs/filoloska/node/835  

» Opširnije

MALI FUDBAL

Na gradskom takmičenju u malom fudbalu učenice 7.i 8.razreda su pobedile  dve utakmice i plasirale se u polufinale ovog takmičenja. Čestitamo !

» Opširnije

DAN ŽIVOTINjA-4.OKTOBAR

U okviru  Dečje nedelje danas je u našoj školi održana izložba malih kućnih ljubimaca. Deca su dovela svoje kuce , mace , papagaje i kanarince. Žiri je odabrao pobednika-kućnog ljubimca Jovana Crnobrnje, psa rase terijer. Zahvaljujemo se svim učesnicima.

» Opširnije

TENISKA SEKCIJA

U školi je startovala teniska sekcija. Časovi će se održavati sredom za vreme  7.časa. Pozivamo sve zainteresovane učenike od 1.do 6.razreda da se prijave.

» Opširnije
1 2