Први разред

ПРВАЦИ У „МАЛОМ ДНЕВНИКУ“

Ученици 1/4  говорили су за „Мали дневник“ о великом одмору и спорту, а наставница физичког васпитања Кристина Павловић Рајковић о вежбама за јачање кичме.

 

ПРИРЕДБА ЗА БАКЕ И ДЕКЕ

Присуство бака и дека у животу деце је непроцењиво.

Данас су ученици  1/4  то и доказали.  Надамо се да су наше песме донеле  радост , понос и срећу у топлим срцима наших најмилијих. Пожелели смо  да их служи здравље и да не пропусте нашу следећу приредбу.


ОГЛЕДНИ ЧАС У 1/3

У нашој  школи негујемо међуразредна дружења и сарадњу. Најлепши пример практичне наставе показан је у одељењу I3 на часу музичке културе када су другови старијих разреда, иначе ученици музичких школа,  дошли да покажу своје инструменте и помогну првацима да науче нешто ново на очигледан начин. На крају часа сви смо уживали у малом концерту озбиљне музике. Час су улепшали ученици V3  Миа и Петар (гитаре), Ана и Ива (виолина и хармоника), Вук (клавијатура),  VI2   Анђела (обоа) и VII 2 Андреа (флаута).


ЧАЈАНКА ЗА БАКЕ И ДЕКЕ

У одељењу 1/2, направљено је дружење са бакама и декама. Песмом, игром , рециталом показали смо колико смо поносни и колико нам значе баке и деке у нашем одрастању!


 

Приликом обележавања Дечје недеље, другари I/2 размењивали су књиге са жељом да буду успешни ђаци и добри другари.