Добродошли у ОШ“Стеван Синђелић“!

Желимо да вас упознамо са нашом школом и могућностима која она пружа ученицима од првог до осмог разреда. Наш циљ је да ученици развију своје интелектуалне, креативне и социјалне капацитете и да  стекну одличне основе за даље школовање.

Школа има успешну и дугогодишњу традицију. Одликују је тимови стручних, квалитетних и способних људи, који су покретачка снага нашег колектива, снага којом ми идемо напред, инспирисани нашим ђацима који желе да напредују.

Ми смо школа добре атмосфере, у којој се сви осећамо добро и безбедно, како ђаци, тако и сви запослени.

Развијамо партнерски однос између ученика ,наставника и родитеља. Спремни смо за сваку сарадњу и трудимо се да што више укључимо и родитеље у живот школе.

Подстичемо лични развој ученика и наставника, развијамо свест о правим вредностима, негујемо међусобно уважавање и разумевање.

Препознајемо и негујемо таленте код сваког ученика. Многобројне секције одговарају на њихова разноврсна интересовања.

У нашој школи је организован продужени боравак, који се одвија у пријатном, засебном делу школске зграде. Наставници у боравку посвећују пажњу учењу, изради домаћих задатака и труде се да квалитетном организацијом дана обезбеде и време за дружење, игру и разне слободне активности.

Посвећени смо и развијању свести о поштовању права сваког детета. Уважавамо мишљење наших ђака. Они су организовани у оквиру Ђачког парламента и Вршњачког тима.

Поставили смо високе критеријуме у раду и одговорности а о томе најбоље говоре изузетни успеси наших ученика на такмичењима, завршном испиту и у даљем школовању.

Тежимо да, коришћењем савремених наставних метода и средстава, створимо ефикасну, модерну школу. И  идемо даље, у корак са новим добом, јер сматрамо да увек може више и боље.

Биљана Нешковић

Погледајте још

Распоред припремне наставе за завршни испит
8-1 Редни број часа Понедељак Уторак Среда Чатвртак Петак 0....
Опширније...
IMG-3a0075aa6a3926de8ded50c1ed89f5e5-V
Републичко такмичење из биологије
Милена Ђорђевић, ученица осмог разреда, овог викенда...
Опширније...
УПУТСТВО ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ, ОДНОСНО ДРУГЕ ЗАКОНСКЕ ЗАСТУПНИКЕ УЧЕНИКА
Завршни испит полажу сви ученици осмог разреда, као...
Опширније...