Директор

Биљана Нешковић

Директор ОШ „Стеван Синђелић“,
Милића Ракића 1,
11050 Београд,
тел/факс: 0113474075
email: direktor@ssindjelic.edu.rs

Добродошли у ОШ“Стеван Синђелић“!

Желимо да вас упознамо са нашом школом и могућностима која она пружа ученицима од првог до осмог разреда. Наш циљ је да ученици развију своје интелектуалне, креативне и социјалне капацитете и да  стекну одличне основе за даље школовање.

Школа има успешну и дугогодишњу традицију. Одликују је тимови стручних, квалитетних и способних људи, који су покретачка снага нашег колектива, снага којом ми идемо напред, инспирисани нашим ђацима који желе да напредују.

Ми смо школа добре атмосфере, у којој се сви осећамо добро и безбедно, како ђаци, тако и сви запослени.

Развијамо партнерски однос између ученика ,наставника и родитеља. Спремни смо за сваку сарадњу и трудимо се да што више укључимо и родитеље у живот школе.

Подстичемо лични развој ученика и наставника, развијамо свест о правим вредностима, негујемо међусобно уважавање и разумевање.

Препознајемо и негујемо таленте код сваког ученика. Многобројне секције одговарају на њихова разноврсна интересовања.

У нашој школи је организован продужени боравак, који се одвија у пријатном, засебном делу школске зграде. Наставници у боравку посвећују пажњу учењу, изради домаћих задатака и труде се да квалитетном организацијом дана обезбеде и време за дружење, игру и разне слободне активности.

Посвећени смо и развијању свести о поштовању права сваког детета. Уважавамо мишљење наших ђака. Они су организовани у оквиру Ђачког парламента и Вршњачког тима.

Поставили смо високе критеријуме у раду и одговорности а о томе најбоље говоре изузетни успеси наших ученика на такмичењима, завршном испиту и у даљем школовању.

Тежимо да, коришћењем савремених наставних метода и средстава, створимо ефикасну, модерну школу. И  идемо даље, у корак са новим добом, јер сматрамо да увек може више и боље.

Директор:
Биљана Нешковић

Погледајте још

IMG-e56ddf06f802d47deb992634e9dc3f8d-V
Посета Народној скупштини
Ученици 8/2 посетили су ово велелепно здање.Упознали...
Опширније...
viber-slika-2023-11-21-14-49-16-537
Изложбе Музеја "Ермитаж" из Санкт Петербурга
Ученици 7/2 и 7/3 су у оквиру слободне активности,...
Опширније...
viber-slika-2023-10-19-13-04-00-866
Пројекат "Дани слободе 2023"
У склопу обележавања Дана ослобођења Београда у Првом...
Опширније...